Rapoarte – secțiune nouă site

Categorie: Fără categorie

Consiliul Colegiului Farmaciștilor din București ales în 28-29 februarie 2020 dorește să realizeze un mod transparent de comunicare între Colegiu și membrii săi. Apreciem că transparența decizională și receptivitatea față de problemele membrilor constituie nu doar o obligație a nostră ca organizație profesională ci și o dovadă de respect față de cei pe care am fost desemnați să îi reprezentăm.

De aceea, considerăm că unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie să fie cunoscut de către toți farmaciștii este modul în care Colegiul cheltuie banii colectați de la membrii săi. Astfel am decis să facem public raportul financiar – contabil detaliat din perioada ultimului mandat, respectiv anii 2016 – 2019. Această radiografie financiară va permite fiecărui farmacist plătitor de cotizație să își facă propria analiză, să constate ce s-a făcut bine, ce s-a făcut mai puțin bine, să compare rezultatele din trecut cu cele care vor urma și să își exercite dreptul de a alege conducerea organizației profesionale în deplină cunoștință de cauză.

Pentru a da transparenței nu doar caracterul unei inițiative izolate ci și valențele unei cutume care sperăm să fie menținută și în mandatele viitoare, am decis de asemenea să facem publice, în mod periodic, rapoarte de activitate în care să detaliem acțiunile întreprinse atât pentru redobândirea prestigiului profesiei noastre, cât și pentru apărarea intereselor membrilor CFB.

 

Cu stimă,

Consiliul CFB

 

Descarca raportul situației financiare pentru perioada 2016 – 2019.

Acceseaza noua sectiune a site-ului.